TechnoSelect ziet mensen als de succesbepalende factor binnen bedrijven en organisaties. Wij zijn uw intermediair in een optimale samenwerking. We weten die mensen te vinden die aan inzet de beste invulling geven. Op het moment dat het u past en voor de periode die u wenselijk acht. Zo profiteert u van een arbeidskracht zonder arbeidsadministratie, want dat nemen wij graag voor onze rekening. Dankzij ons enthousiasme en onze betrokkenheid verenigen wij werkgever en werknemer elke keer weer.

Uw wensen vormen ons uitgangspunt

Wij helpen u met het werven en selecteren van tijdelijk en vast personeel dat een werkelijke bijdrage kan leveren aan uw productiviteit. Daarbij richten we ons op het op maat realiseren van een perfecte match tussen kandidaat en werkgever. Uw organisatie, uw medewerkers en uw manier van werken vormen voor ons het uitgangspunt bij onze zoektocht naar uw toekomstige nieuwe collega.

Uw medewerkers zijn gemotiveerder

We focussen ons niet alleen op het hebben en houden van tevreden klanten. Het is voor ons ook belangrijk dat de medewerkers die wij plaatsen het naar hun zin hebben en zich goed op hun plek voelen. We bevorderen dan ook de tevredenheid van medewerkers door goed naar ze te luisteren, ze te motiveren, te waarderen en te respecteren. Hierdoor verbetert de productiviteit en de kwaliteit van hun werkzaamheden.

Waarom aan het werk via TechnoSelect?

  • Gespecialiseerd in technische vacatures
  • Altijd een passende uitdaging
  • Alleen werk voor langere termijn
  • Kansen voor iedereen
  • Wekelijkse loonbetaling
  • Eigen technische opleidingen
  • Vast contactpersoon

Wilt u meer weten?

Onze consulenten

Onze consulenten komen zelf uit de branche en weten dus als geen ander waar u behoefte aan heeft.

Maak kennis met het team