De hoeveelheid werkzaamheden van een bedrijf zal niet elke dag, week of maand hetzelfde zijn. Het is dan ook goed om flexibel in te kunnen spelen op elke verandering in omstandigheden. Dat gaat het beste als u de optimale mix tussen vaste en flexibele arbeidskrachten heeft gevonden. Door middel van uitzenden, detacheren en payrolling kunt u hier een belangrijke slag in slaan.

Elke situatie is uniek en vraagt om een andere benadering

Uitzenden

Het kan voor u (onder specifieke omstandigheden) goedkoop zijn om uitzendkrachten in te huren. Het voordeel voor u is dat u zo op elk gewenst moment aan vakkundig personeel komt. Zowel voor een korte periode als voor een wat langere tijd.

Detacheren

Door middel van detachering bindt u voor een langere periode zeer geschikte arbeidskrachten, zonder dat u zelf werkgeversrisico’s loopt. Bij een detacheringscontract gaat een werknemer een contract met ons aan voor een bepaalde periode. Tegelijkertijd gaat u een contract met ons aan. U draagt de verantwoordelijkheid ten aanzien van de medewerker bij u op de werkvloer en u houdt toezicht.

Payrolling

Bij payrolling treden we op als juridisch werkgever en nemen we alle arbeidsrechtelijke risico’s en administratieve lasten (zoals de loonadministratie) van u over. We beheren en stellen contracten op, zodat deze voldoen aan de meest actuele wet- en regelgeving. Alles wordt voor u geregeld terwijl u zelf de regie in handen houdt.

We hanteren een zeer persoonlijke en flexibele werkwijze

TechnoSelect wordt gekenmerkt door een pragmatische en persoonlijke werkwijze. We zijn professionals, weten waar we over praten en maken zaken nooit mooier dan ze zijn. Al onze medewerkers hebben graag persoonlijk contact en streven altijd naar de beste resultaten. We werken snel, zijn recht door zee en spelen flexibel in op uw behoeftes.

Waarom aan het werk via TechnoSelect?

  • Gespecialiseerd in technische vacatures
  • Altijd een passende uitdaging
  • Alleen werk voor langere termijn
  • Kansen voor iedereen
  • Wekelijkse loonbetaling
  • Eigen technische opleidingen
  • Vast contactpersoon

Wilt u meer weten?

Onze consulenten

Onze consulenten komen zelf uit de branche en weten dus als geen ander waar u behoefte aan heeft.

Maak kennis met het team