Jeroen Kouters:

Van Caam Asbestsanering

Onze asbestsaneerdersopleiding in samenwerking van Van Caam is uitgegroeid tot een groot succes! Alle asbestsaneerders van de opleiding met Van Caam zijn inmiddels aan de slag. Ze hebben zelfs allemaal in één keer hun certificaat behaald! Een mooi moment om even langs te gaan tijdens een mentorvergadering. Deze mentorvergaderingen worden periodiek gehouden om de voortgang van de nieuwe asbestsaneerders bij te houden in voorbereiding op hun vervolgcursus over een halfjaar.

Van Caam aan het woord

Ook Jeroen Kouters, directeur van Van Caam, strikken we voor wat vragen. Jeroen kwam bij TechnoSelect terecht doordat hij ons kende vanuit de Profwielerronde Etten-Leur. Toen ook François Moelands de overstap naar TechnoSelect maakte stond het voor hem vast: Dat is een club die bij ons past. Een club met dezelfde bloedgroep. “Ik zag op social media dat TechnoSelect al eerder een dergelijke opleiding had gedaan, maar dan voor metselaars. TechnoSelect heeft dezelfde waarden als ons bedrijf en werft mensen op een sociaal waardige manier. Ze zijn een professionele organisatie die de waardigheid van hun personeel hoog in het vaandel hebben staan. Bij TechnoSelect gaat het niet om het wegzetten van poppetjes, maar ze staan voor hun personeel en willen ook dat hun medewerkers in een warm nest terecht komen. Dit zijn exact de kern waarden die wij als Van Caam Asbestverwijdering& Sloopwerken hoog in ons vaandel hebben staan. Naast eerdergenoemde kernwaarden vinden wij verantwoordelijkheid & betrokkenheid 2 extra pijlers, die wij van onze mensen verwachten. Tot op heden voldoen onze nieuwe collega’s in opleiding hier uitstekend aan. ”

" Bij TechnoSelect gaat het niet om het wegzetten van poppetjes, maar om de waardigheid van hun personeel. "

Wat de kracht van TechnoSelect is? “Wat mij zo verwondert is dat TechnoSelect goede, gemotiveerde mensen in de markt weet te vinden, en deze mensen ook weet te binden. Dat betekent dat TechnoSelect zelf ook heel gemotiveerd aan het werk is, je merkt dat dat overslaat op de medewerkers. Daarnaast is het contact erg prettig en is vooral de betrokkenheid van TechnoSelect erg hoog. Degene die goede gemotiveerde medewerkers heeft zal in de toekomst ook het werk hebben, daar ben ik van overtuigd. Ik zou dan ook zeker weer naar TechnoSelect bellen als ik weer 5 of 6 DAV’ers kan gebruiken. ”

Asbestsaneerders aan het woord

Benieuwd naar de ervaringen van de nieuwbakken saneerders spraken we Aart en Cyriel even aan voor de vergadering. Aart klinkt erg tevreden: “Eigenlijk ging het allemaal heel relaxt. Alles ging heel goed en snel, alles was erg duidelijk. Ik ben erg tevreden. Ik heb via Facebook gereageerd en binnen een paar dagen was alles geregeld. Ook het werk vind ik erg leuk. De meeloopdag was ook erg fijn en duidelijk, je wist meteen wat je ervan kon verwachten. De mensen van Van Caam waren ook erg makkelijk bereikbaar bij vragen, dat is erg fijn.” Ook Cyriel beaamt dit: “Ik ben zeker tevreden. Ook bij mij was alles binnen een dag op orde. Het werk is leuk en de begeleiding is erg goed. ”

"Ik heb via Facebook gereageerd en binnen een paar dagen was alles geregeld"

Waarom aan het werk via TechnoSelect?

  • Gespecialiseerd in technische vacatures
  • Altijd een passende uitdaging
  • Alleen werk voor langere termijn
  • Kansen voor iedereen
  • Wekelijkse loonbetaling
  • Eigen technische opleidingen
  • Vast contactpersoon

Wilt u meer weten?

Onze consulenten

Onze consulenten komen zelf uit de branche en weten dus als geen ander waar u behoefte aan heeft.

Maak kennis met het team