Uitzenden, detacheren, werven en selecteren. TechnoSelect verzorgt uiteenlopende dienstverbanden tussen werkgevers en werkzoekenden. We zijn gespecialiseerd in het vinden en invullen van technische vacatures op lbo- en mbo-niveau en zien onszelf als meer dan alleen een databank met bedrijven, vacatures en kandidaten. We zijn er klaar voor om uw partner te zijn. Nu, straks en in de toekomst.

Effectief werkgevers en werkzoekenden bij elkaar brengen

Op zoek naar technisch vakpersoneel

De meeste bedrijven vinden het moeilijk om de juiste mensen te vinden. TechnoSelect is permanent bezig met het aantrekken van vakmensen die graag en gedegen hun handen uit de mouwen steken. Onze specialisten zijn uiterst ervaren in het doorgronden van de functie-invulling en het selecteren van de juiste kracht daarbij. Zij weten als geen ander hoe uw werk werkt en wat een kandidaat kan.

Durven zeggen waar het op staat

We zijn heel realistisch. Als we denken dat de kandidaat die u zoekt er niet is, dan zeggen we dat gewoon. De perfecte kandidaat bestaat nu eenmaal niet. Maar dat wil niet zeggen dat het traject daarmee ten einde is. Integendeel, we komen vervolgens wel met een geschikt alternatief!

Profiteer van ons uitgebreide dienstenpakket

Wij investeren graag in de relatie met onze opdrachtgevers en door het bieden van service en kwaliteit gaan we voor een lange-termijnrelatie. U kunt bij ons terecht voor verschillende diensten die we stuk voor stuk met een duidelijke focus aanbieden:

 • Werving & Selectie
 • Uitzenden, detacheren en payrolling
 • HR-advies
 • Opleidingen

TechnoSelect is niet een op zichzelf staand bedrijf maar is onderdeel van TechnoGroup. TechnoGroup pakt speciale klantbehoeftes projectmatig aan en is actief met twee sterke divisies: TechnoSelect en TechnoTrafficControl. Samen hebben we een doel voor ogen, namelijk de beste vakmensen bij onze klanten inzetten. Nu en in de toekomst.

Wat kan TechnoGroup voor u betekenen?

TechnoGroup is opgericht in 1997 en is sinds die tijd uitgegroeid tot een deskundige en betrouwbare HR-dienstverlener. We bieden uiteenlopende producten en diensten aan op het gebied van HRM en richten ons daarbij op technische- en verkeersveiligheidsvacatures op lbo- en mbo-niveau in Nederland en Belgie.

TechnoTrafficControl: gespecialiseerd in vakmensen op het gebied van veiligheid

De kracht van zusterbedrijf TechnoTrafficcontrol is het effectief plaatsen van vakmensen bij bedrijven of projecten op het gebied van veiligheid. Of dat nu gaat om functies in bouw- en infra of werkzaamheden die ontstaan bij calamiteiten en speciale projecten: alles wat te maken heeft met (verkeers)veiligheid behoort tot ons werkgebied. Allemaal dankzij eigen specialisten die ervaren zijn in het doorgronden van de functie-invulling en het selecteren van de juiste kracht daarbij. Meer weten over TechnoTrafficControl? Vraag dan bij ons een brochure aan via 076-521 52 00.

Vergaande samenwerking binnen een groter geheel

TechnoSelect kan zeer flexibel inspelen op al uw vragen omdat wij onderdeel zijn van TechnoGroup. Zo profiteren zowel wij als u van een bundeling van kennis en kunde. Of u nu mensen zoekt op het gebied van techniek, verkeersveiligheid of wellicht een combinatie van beide: wij krijgen gegarandeerd de juiste mensen op de juiste plekken.

Waarom aan het werk via TechnoSelect?

 • Gespecialiseerd in technische vacatures
 • Altijd een passende uitdaging
 • Alleen werk voor langere termijn
 • Kansen voor iedereen
 • Wekelijkse loonbetaling
 • Eigen technische opleidingen
 • Vast contactpersoon

Wilt u meer weten?

Onze consulenten

Onze consulenten komen zelf uit de branche en weten dus als geen ander waar u behoefte aan heeft.

Maak kennis met het team