U kiest niet zomaar voor TechnoSelect. Bij ons bent u altijd verzekerd van kwaliteit en een vergaande service. We nemen u enorm veel werk uit handen en streven voortdurend naar een samenwerking voor de langere termijn. Ga met ons de samenwerking aan en profiteer van de voordelen die wij u te bieden hebben. Onze samenwerking levert u heel wat op.

Waarom kiest u voor TechnoSelect?

We zorgen voor een snelle invulling van uw vacature met goede technische vakmensen

We helpen u snel en vakkundig de perfecte match te vinden tussen uw vacature en onze kandidaat. We begrijpen de technische wereld als geen ander, aangezien wij gespecialiseerd zijn in het werven en selecteren van technische lbo- en mbo-functies. We besparen u het experimenteren met nieuwe medewerkers en het inwerken of vakbekwaam worden van deze medewerkers. Zo heeft u snel de juiste medewerker op de juiste plaats.

Uw medewerkers zijn gemotiveerder

We focussen ons niet alleen op het hebben en houden van tevreden klanten. Het is voor ons ook belangrijk dat de medewerkers die wij plaatsen het naar hun zin hebben en zich goed op hun plek voelen. We bevorderen dan ook de gezondheid en tevredenheid van medewerkers zodat we de productiviteit en de kwaliteit van de werkzaamheden kunnen verbeteren.

U bespaart tijd en kosten

Als specialist helpen wij u graag bij het inrichten en uitvoeren van een compleet pakket aan personeelsdiensten. We kunnen bijvoorbeeld personele wijzigingen doorvoeren (zoals het maken van een arbeidsovereenkomst), verlof en verzuim registreren of een personeelshandboek maken. Dit alles bespaart u heel wat tijd en kosten.

We hanteren een zeer persoonlijke en flexibele werkwijze

TechnoSelect wordt gekenmerkt door een pragmatische en persoonlijke werkwijze. We zijn professionals, weten waar we over praten en maken zaken nooit mooier dan ze zijn. Al onze medewerkers hebben graag persoonlijk contact en streven altijd naar de beste resultaten. We werken snel, zijn recht door zee en spelen flexibel in op uw behoeftes.

U loopt een minimaal (personeels)risico

U moet er niet aan denken dat een medewerker een ongeluk overkomt omdat u iets over het hoofd heeft gezien. Behalve het leed van de medewerker zijn ook uw aansprakelijkheidsrisico en de bijbehorende bedrijfsschade niet te overzien. Wij weten daarom precies hoe wij uw potentiele medewerker moeten toetsen op het beschikken over de juiste vaardigheden, opleidingen en certificaten. Daarnaast helpen we u bij het goed afdekken van (wettelijke en juridische) valkuilen zodat uw risico tot een minimum wordt beperkt.

U krijgt beter geschoold personeel dankzij onze eigen technische opleidingen

Het is voor elk bedrijf belangrijk dat een werknemer snel inzetbaar is. Wij beschikken over een eigen opleidingscentrum waar nieuwe medewerkers een opleiding kunnen volgen ter voorbereiding op hun nieuwe baan. Ook verzorgen we desgewenst bijscholingstrajecten voor medewerkers die al werkzaam zijn binnen uw bedrijf.

U spreekt met consulenten die technisch uitstekend onderlegd zijn

Onze consulenten zijn gespecialiseerd in het werven en selecteren van technische vakmensen. Dat komt omdat zij zelf stuk voor stuk technische kennis op dit gebied hebben. Zo weten zij dus precies waar zij over praten als zij met u in gesprek gaan.

Waarom aan het werk via TechnoSelect?

  • Gespecialiseerd in technische vacatures
  • Altijd een passende uitdaging
  • Alleen werk voor langere termijn
  • Kansen voor iedereen
  • Wekelijkse loonbetaling
  • Eigen technische opleidingen
  • Vast contactpersoon

Wilt u meer weten?

Onze consulenten

Onze consulenten komen zelf uit de branche en weten dus als geen ander waar u behoefte aan heeft.

Maak kennis met het team