Vrolijke gezichten bij Kevin en Sun Chemical!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in zijn technische carrière kwam Kevin bij ons terecht voor een opleiding in de techniek. Al snel bleek tijdens ons eerste telefonisch contact dat Kevin een gemotiveerde jongen was die veel in zijn mars heeft. Wij besloten dus om verder te kijken dan alleen de opleiding en het gesprek met Kevin aan te gaan om te bekijken waar zijn potentie en interesse ligt. Kevin wilde graag een functie waarin hij door kan groeien en veel kan leren. Voor ons geen probleem, wij werken dagelijks aan technische carrières en wisten dus al snel passende uitdagingen voor Kevin te vinden. Er waren zo veel mogelijkheden voor hem dat wij hem zelf de keuze hebben geboden welk bedrijf het best bij hem paste.

Één van de bedrijven die volgens ons goed bij Kevin past is Sun Chemical. Hier stond een leuke uitdagende functie open als onderhoudsmonteur/medewerker technische dienst. Mogelijkheden om te leren en door te groeien: Check! Binnen één week was Kevin aan de slag. Van een belletje voor een opleiding naar een uitdagende nieuwe functie en een getekend contract. Wij wensen Kevin veel succes in zijn nieuwe functie!

Ben jij ook op zoek naar nieuwe uitdagingen zoals Kevin, maar weet je niet goed waar te beginnen? Neem dan eens contact op met TechnoSelect, dan gaan wij samen aan de slag om voor jou het maximale uit jouw carrière te halen!

Wilt u meer weten?