Klanten TechnoSelect erg tevreden!

Wij hebben een klanttevredenheidsonderzoek gehouden bij onze huidige opdrachtgevers. Hierin hebben wij een aantal vragen gesteld over onze werkwijze, samenwerking en verbeterpunten van ons als bedrijf. Met trots melden wij dat TechnoSelect gemiddeld een 7,9 heeft gescoord!

TechnoSelect wordt gezien als een betrouwbaar en slagvaardig bedrijf dat snel kan handelen bij het vinden van geschikt personeel. Daarnaast wordt het goede en persoonlijke contact met de opdrachtgever als sterk punt van TechnoSelect bevonden. De opdrachtgevers zouden TechnoSelect dan ook graag aanbevelen aan andere bedrijven bij het vinden van technisch personeel.

Het begeleidingsproces en de samenwerking die TechnoSelect heeft met haar klanten wordt goed ervaren. TechnoSelect wordt als betrouwbaar ervaren en is goed in het ontzorgen van haar klanten gedurende het gehele werving en selectie proces. Vooral het aanwezig zijn bij de start van uitzendkrachten wordt positief ervaren.

Wij willen al onze klanten bedanken voor de medewerking aan het onderzoek. We gaan aan de slag met de genoemde verbeterpunten, zodat wij ook in 2018 onze kwaliteit kunnen waarborgen en verbeteren!

Wilt u meer weten?