Het succes van uw organisatie drijft op uw deskundigheid en de deskundigheid en inzet van uw medewerkers. Zij bepalen voor een groot gedeelte uw succes!! Om beoogde organisatie- en omzetdoelstellingen te behalen is een goed en structureel personeelsbeleid van essentieel belang. Haal het beste uit uw medewerkers en laat ze optimaal presteren.

Techno HR Services heeft als doel alle ondernemers, van groot tot klein, te adviseren en waar mogelijk operationeel te ondersteunen bij alle personele vraagstukken. Of het nu gaat om het aannemen van personeel, loopbaanontwikkeling, ontslag of verzuimbegeleiding;Techno HR Services heeft voor al deze vragen een passende en praktische oplossing. Techno HR Services is er met name voor de ondernemers en wil deze dan ook zoveel mogelijk ontzorgen.

Als ondernemer wilt u doen waar u goed in bent. Techno HR Services helpt u daar graag bij. Dat scheelt u niet alleen tijd, maar ook geld.

Wat kunnen we voor u betekenen?

We helpen en adviseren u met al uw HRM- en P&O-vraagstukken. We verdiepen ons graag in uw organisatie en zorgen ervoor dat onze inbreng u meer waarde oplevert dan dat het u kost. We kunnen onder meer de volgende activiteiten voor u verrichten:

 • Personeelsadvies
  Opzetten van een gedegen personeelsadministratie, uitvoeren of adviseren bij instroom, doorstroom en uitstroom van personeel, maar ook het gezondheidsbeleid van uw organisatie zijn onderwerpen waar Techno HR Services u bij kan ondersteunen.
 • Organisatie advies
  Organisatorisch advies in de vorm van het opzetten van een organisatiemodel, uitwerken van strategische personeelsplanning, leeftijdsbewust personeelsbeleid, maar ook begeleiding bij reorganisatie of ontslagaanvragen, subsidie-aanvragen of SROI, Techno HR Services ondersteunt u waar nodig.
 • HRM Interim
  Heeft u tijdelijk extra capaciteit nodig of structurelere behoefte aan advies op HR-vlak, Techno HR Services helpt u aan de juiste interim HR Manager.

Wat is onze werkwijze?

Niet iedere werkgever heeft een fulltime personeelsfunctionaris nodig. Soms heeft een werkgever behoefte aan tijdelijk exta HR capaciteit, specialistische HR kennis, of moet men een inhaalslag maken op de personeelsadministratie. De dienstverlening van Techno HR Services start dan ook altijd met een intakegesprek en op basis van dit gesprek zal een persoonlijk advies worden gegeven over een voor u passende oplossing en vergoedingsvorm. De werkgever krijgt van ons altijd maatwerk.

 

Wat kost het?

 

Techno HR Services werkt op basis van verrichtingen (uurtarief), of HR Abonnement. Het HR abonnement is opgesplitst in een regulier uren abonnement of een HR strippenkaart. De HR strippenkaart is speciaal ontwikkeld voor de kleine mkb werkgever. Hierdoor kan de kleine mkb werkgever ook beschikken over professioneel HR advies tegen een betaalbare pijs.

 

Geïnteresseerd?

 

Neem contact op met Techno HR Services voor een vrijblijvend gesprek en maak kans op een gratis HR Scan.

U loopt een minimaal (personeels)risico

U moet er niet aan denken dat een medewerker een ongeluk overkomt omdat u iets over het hoofd heeft gezien. Behalve het leed van de medewerker zijn ook uw aansprakelijkheidsrisico en de bijbehorende bedrijfsschade niet te overzien. Wij weten daarom precies hoe wij uw potentiele medewerker moeten toetsen op het beschikken over de juiste vaardigheden, opleidingen en certificaten. Daarnaast helpen we u bij het goed afdekken van (wettelijke en juridische) valkuilen zodat uw risico tot een minimum wordt beperkt.

Waarom aan het werk via TechnoSelect?

 • Gespecialiseerd in technische vacatures
 • Altijd een passende uitdaging
 • Alleen werk voor langere termijn
 • Kansen voor iedereen
 • Wekelijkse loonbetaling
 • Eigen technische opleidingen
 • Vast contactpersoon

Wilt u meer weten?

Onze consulenten

Onze consulenten komen zelf uit de branche en weten dus als geen ander waar u behoefte aan heeft.

Maak kennis met het team