Work Man

Op zoek naar werk?


Wij vonden 42 mogelijke vacatures

Wij zoeken graag met jou naar een passende baan. Benieuwd hoe wij te werk gaan? Lees verder op deze pagina en laat meteen je telefoonnummer achter. Wij bellen je dan terug om samen met je naar de mogelijkheden te kijken.

Vacatures bekijken

 Wat kan TechnoSelect voor jou betekenen?

Ons werk is mensenwerk

Succesvolle werving en selectie begint met luisteren

Wij zijn de onmisbare schakel tussen werknemers en werkgevers. We weten de baan te vinden die het beste bij je past, voor de periode die jij wenselijk acht. We werven en selecteren vakmensen zoals jij. We zoeken naar opdrachtgevers waarbij jij uiteindelijk waarde toevoegt aan de organisatie. Onze adviseurs zijn uiterst bedreven in het maken van de juiste match omdat we zowel jou als de opdrachtgever persoonlijk kennen.

Een baan zoals jij dat wenst

We vinden de baan die het beste bij je past

Wij zijn de onmisbare schakel tussen werknemers en werkgevers. We weten de baan te vinden die het beste bij je past, voor de periode die jij wenselijk acht. We bemiddelen voornamelijk in functies met uitzicht op een vast dienstverband. Een vacature die we tijdelijk invullen en waarbij de toekomst volop kansen biedt.

Maak een goede start

Goed voorbereid solliciteren

Als we denken dat we een geschikte vacature voor je gevonden hebben, regelen we voor jou een sollicitatiegesprek met het betreffende bedrijf. Als je dat wil, spreken we vooraf samen alle details door zodat je goed beslagen ten ijs komt. Ook zorgen we voor een aangenaam gesprek met onze opdrachtgever voor aanvang van je werkzaamheden.

Zorgeloze arbeidsrelatie

We blijven betrokken, ook na je indiensttreding

Nadat je op gesprek bent geweest bij de opdrachtgever, horen we van het bedrijf of ze met je in zee willen. Als jij ook nog steeds enthousiast bent, regelen we verder alles voor je zodat je snel met je werkzaamheden kan starten. We stellen de benodigde contracten op en begeleiden je naar een goede start binnen je nieuwe bedrijf. En als je eenmaal werkzaam bent, evalueren we periodiek jouw functioneren.

TechnoSelecter word je niet zomaar

Opleidingen

Het is van belang dat je als technisch specialist over de juiste opleiding beschikt. En dat je je blijft ontwikkelen. Zeker omdat de branche waarin je werkzaam bent snel verandert. Je moet je dan ook aan kunnen passen aan nieuwe omstandigheden, technieken en technologieën. Als het nodig is, zorgen wij voor jouw bijscholing, training en instructie.

Lees meer

Wilt u meer weten?

Wij kunnen ons voorstellen dat u liever persoonlijk contact heeft. In dat geval kunt u ons uw naam, telefoonnummer en reden van contact opgeven en kunnen wij u op maat verder helpen.